WOW Internet

Sherbimet qe ne ofrojme jane te shumta dhe cilesore, kompania jone ka mbi 15 vite ne treg me qellimin kryesore per te len te kenaqur klientin.

Sherbimet kryesore te ofruara nga ne.

Internet

Internet me fiber optike per te lundruar ne internet me shpejtesin e drites, sherbimi broadband ne zonat rurale.

Sisteme Sigurie

Instalim kamerash dhe sisteme sigurie nga inxhinieret tane si dhe suport 24/7 per mirembajtjen e tyre.

Dyqani Online

Ne dyqanin tone online mund te porosisni ne kohe reale produktin tuaj te deshirur pa pasur nevoje te dilni nga shtepia juaj.

Suport

Asistence teknike ne telefon/email edhe pran objektit tuaj nga inxhinieret tane . Kontakto : +355 67 66 9999 1.

Abonohuni.

Abonohuni per te marr te rejat e fundit nga WOW Isp.